Serà el proper dissabte 7 d’octubre, al Museu d’Història de Catalunya, a través d’un format festiu i didàctic pensat per a tota la família.

vaixells rims a l'EscalaArrels del Vi, la fira vitivinícola de referència de l’Empordà, compleix 10 anys i per celebrar-ho portarà la Festa de la Verema de la DO Empordà a Barcelona. Serà el proper dissabte 7 d’octubre, al Museu d’Història de Catalunya, de 10 del matí a 7 de la tarda, en un format festiu i didàctic pensat per a tota la família i per als amants dels vins empordanesos, que inclourà un munt d’activitats per tastar, gaudir, aprendre i viure el món de la DO Empordà.

Arrels del Vi Barcelona va arrencar dimarts passat a casa seva, l’Escala, amb una simbòlica carregada de raïm en un històric vaixell de vela llatina del 1915, el Rafael. El raïm arribarà a Barcelona des de l’Empordà el dissabte 7 d’octubre, llest per celebrar els 10 anys de la festa. L’entrada costarà 15 euros per adult i inclourà: quatre degustacions de vins de la DO Empordà; una copa Riedel valorada en 12 euros; una tapa d’anxoves de l’Escala M. Sureda; la trepitjada de raïm popular; el tast magistral dels vins guanyadors dels Premis Arrels del Vi 2017 dirigit per Rafel Sabadí, sommelier del restaurant El Roser 2 de l’Escala; un taller familiar per fer un pot d’anxoves de l’Escala M.Sureda; un taller de cupatge; un tast de raïm familiar dirigit per Jordi Esteve de Rim Empordà, i una visita guiada al Museu d’Història de Catalunya sobre el món del vi, entre d’altres.info de www.horanova.cat

Qui sommes nous

CELLER MARIÀ PAGÈS
  C/Pujada, 6
 Capmany, 17750 (Girona)
  (+34) 972 549 160
(Pour faire une visite appeler à l'avance)
Fax: (+34) 972 549 160

Facebook