Menu Close

Guia de l’Enoturisme i la Garnatxa de l’Empordà

Guia de l`enoturismo i la garnatxa

Tenim a la venda el llibre “Guia d’enoturisme de l’Empordà” i “la garnatxa de l’Empordà” realitzada per l’escriptor Lluís Tolosa.

GUIA D’ENOTURISME DE L’EMPORDÀ

Una guia pràctica amb 180 visites a cellers de l’Empordà, on podrà gaudir qualsevol cap de setmana. A la primavera, quan fa bon temps i les vinyes treuen les primeres fulles. L’estiu quan el sol és massa fort o bufa la tramuntana. I a la tardor, quan arriba la verema i la vinya empordanesa és un festival de grocs i vermells.

Estem davant d’una de les millors zones vinícoles d’Europa. Hi trobarem cellers sorprenents, personatges entrenyables i vins d’altíssima qualitat, profundament mediterranis i expresius del territori.

A la guia hi trobareu: 48 cellers per visitar a l’Alt Empordà, 242 vins recomenats de la D.O. Empordà i 84 hotels i restaurants recomenats.

LA GARNATXA DE L’EMPORÀ I ALTRES VINS DOLÇOS EMPORDANESOS

Llibre dedicat a la Garnatxa d’Empordà fet per Lluís Tolosa (sociòleg, escriptor i editor), Joan C. Martín (escriptor i enòleg), Eduard Puig i Vayreda (enginyer agrícola), Simó Serra (enòleg i ampelòleg) i Rafael Sabadí (diplomat en turisme i sommelier).